#SÄBÄKIPINÄ - KESÄLEIRI 2024! 

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty, erittäin suosituksi muodostunut Säbäkipinä-kesäleiri tulee taas! Leiri toteutetaan päiväleirinä kahdelle eri ryhmälle. Vanhempien lasten ryhmän (2.-6.luokkalaisille 2011-2015 -syntyneille) leirin kesto on MA 17.6 - KE 19.6. ja nuoremmille (2016-2018 syntyneet) leiri on kaksipäiväinen MA 17.6. - TI 18.6. 

 Leirillä liikutaan ohjatusti ja monipuolisesti. Et tarvitse aiempaa kokemusta mistään lajista.

Leiri järjestetään Kisariihessä, Ohjaajat tulevat PöU Salibandyn puolesta.

Leirimaksu 25 €/päivä. Sisältää leiripaidan, ravitsevan kotiruokalounaan ja välipalan päivittäin, sekä tietysti leiriohjelman.

Ohjaajat tulevat PöU Salibandyn puolesta. Osallistujille ei ole erillistä vakuutusta järjestäjän toimesta. Leirille mahtuu yhteensä 55 lasta, joista 30 vanhempien lasten ryhmään.  

Voit ilmoittautua myös jonoon mahdollisten vapautuvien paikkojen varalle. Järjestelmä valvoo ja ilmoittaa automaattisesti seuraavalle jonossa olevalle paikan vapautumisesta. 

Ilmoittautuessa voit jättää tyhjäksi mm. lomakkeen kohdat "lisenssi-id", "pelinumero", "aloittanut seurassa" ja "perheessä muita PöU-jäseniä". Nuo kohdat on tarkoitettu uusiin peliryhmiin ilmoittautuville.

Tervetuloa mukaan!